Tag på ferie i Thailand

Mange drømmer om tropestrande, palmer og krystalklart vand, og her er Thailand et oplagt valg. Mange turister fra hele verden flokkes til de populære destinationer i Thailand såsom Koh Samui, Bangkok, Phuket og mange flere. Thailand byder på mange forskellige former for ferier, hvor du både kan opleve en smuk kultur, du kan holde en aktiv dykkerferie eller du kan nyde de tropiske omgivelser i en solvogn på stranden. Thailand har derfor noget for enhver smag, og det er en destination, som mange vender tilbage til år efter år, når de først har besøg den kulturelle perle.

Hvis turen står på afslapning og nydelse, så findes der et uforstyrret strandparadis kaldet Khanom, hvor tiden går sin egen gang. Stedet er ikke overrendt af turister, og du kan derfor komme meget tæt på de lokale og deres dagligdag. Khanom ligger på den sydøstlige kyst, hvor smukke sandstrande, klart blåt vand og solrige himmelstrøg er dagligdagen. Der er også rig mulighed for at besøge lokale markeder, hvor der sælges alt fra mad til souvenirs. Thailand har naturligvis også et verdenskendt køkken, hvor specielt fisk er i højsædet, og her bør I ikke snyde jer selv for at besøge de lokale restauranter, hvor I kan spise godt og lokalt. Mange kommer til at savne den Thailandske mad, når de vender hjem til kolde Danmark igen, men dette kan klares ved at købe thailandske bokse hos Kitchen Joys store udvalg.

Backpacking er blevet en populær rejseform for specielt de unge mennesker. Så hvis du ønsker en ferie med frihed, så kunne backpacking være noget for dig! Steder såsom Koh Phi Phi er vældigt populære, hvilket skyldes, at klassikeren ”The Beach” med Leonardo DiCaprio er optaget på netop denne destination. Udover at drikke cocktails, snorkle og fodre aber, kan du også vandre op til den flotte udsigt fra Phi Phi udkigspost. Hvis du hellere vil feste natten lang, bør du tage til Koh Phangan, som er verdenskendt for deres ”Full Moon parties”, hvor der festes på stranden i fuldmånens skær.

Thailand byder også på en rig kultur og historie, som klart er en fordybelse værd. I det nordlige Thailand kan I besøge Sukhothai, som var hovedstad fra 1200-tallet. Specielt arkitekturen, ruinerne og statuerne er ekstremt imponerende, og fortæller deres egen historie. Der er mulighed for guidede ture, hvor en lokal fortæller gamle historier, myter og legender om de mange historiske bygninger og monumenter. Tiden flyver afsted, når I fordyber jer i Sukhothais fantastiske historie.

Translate »