Hjerteprint, tigerspring på bodystockings, kirsebær og mariehøns, sko til alle situationer og udfordringer, fantasifuldt trælegetøj til forskellige søde tøjdyr, Konges Sløjd er utroligt populært og et must-have til alle hjem med småbørn. Du kan nu dykke ned i det farverige, sjove og alsidige sortiment hos House of Kids store udvalg af Konges Sløjd her.

 

Konges Sløjd har værdierne på plads, hvor deres fodspor igennem forsyningskæderne er transparent og intet bliver gemt i det skjulte. Det betyder, at du kan finde dit nyindkøbs rejse fra tanke til færdige produkt. Bæredygtighed, sikkerhed og komfort blandet med et flot og sjovt design er derfor i hovedfokus, hvilket med stor sandsynlighed har spillet en stor rolle i deres succes. Brandet opfordrer også til at sende tøjet og legetøjet videre ned igennem familietræet, hvor tingene går i arv til lillesøster, lillebror, fætter, kusine eller et andet nyt skud på stammen af familietræet.

 

Kaosset skal omfavnes i en dagligdag fyldt med madpakker, leg, trøst, eventyr, stille dage, tigerspring, legeaftaler krydret med de urolige nætter, hvor mor og far er det eneste, som duer. Det er disse øjeblikke og mange flere, hvor Konges Sløjd vil bringe en smule enkelthed og lethed ind i glansbilledet. Der skal være plads til leg på sommerdage, i efterårets slud og i vinterens sneklædte landskaber, hvor frihed i tøjet skal være en topprioritet. En verden af leg, fantasi og opdagelser i et storslået univers af legetøj til de helt små, hvor der både skabes ro med tøjbamse, action med brandbiler, fly og trækdyr lavet i træ eller dit barn kan udtrykke sig med sine musikalske evner gennem klaver eller xylofon. Mulighederne er tæt på ubegrænset, når dit barn skal udvikle sig gennem leg og sin fantasi. Konges Sløjd er også oplagt til fødselsdagsønsker til bedsteforældre og resten af familien, da men sjældent går galt i byen grundet den store popularitet og kærlighed til brandet.

Hos House of Kids er udvalget enormt, og der er et hav af kategorier, som du kan dykke ned i og matche tøjet på kryds og tværs. Der er noget for enhver stil og til ethvert udtryk. Du kan finde alt fra kjoler og regntøj til pusletasker og legetøj og så er der endda gratis fragt ved køb over 499 kr.

Translate »