Sommerens must haves

Sommeren er på vej og derfor skal vi til at tænke over de klassiske must haves. Måske har vi det i skabet fra sidste år, eller måske skal vi ud og have fornyet garderoben lidt. Ofte er det de samme styles der går igen år efter år, men der vil også altid være ny smarte trends som man bør tjekke ud. Dermed er det selvfølgelig ikke sagt at man skal have de helt nye styles og modeller.

Sommerkjoler er et must

De smukke sommerkjoler går man aldrig galt i byen med. Sæson efter sæson vil kjolerne være populære da de er højt elskede blandt kvinder. Det der kan ændre sig gennem de forskellige sæsoner, er ofte farve, snit og model, men derfor er ikke et krav for at følge moden. Diverse kendte brands laver hvert år nye styles som følger de trends der er aktuelle. Det kan bl.a. være kjoler fra Ganni, Only, Karen by Simonsen, H&M og mange flere. Det kan være helt nye modeller men det kan også være de kendte og populære modeller fra året før som bare laves i andre farve.

De perfekte accessories og sko

Ud over de smukke sommerkjoler, så kan man pifte hele outfittet lidt mere op med de rette accessories. Det handler om smukke tasker, moderne smukker og trendy sko. Lige nu er det især populært og smart at sætte et par sneakers til sine sommerkjoler for at skabe et ekstra sporty look. Derudover skal man altid have en praktisk taske med som omkring om sommeren. Her er især de kendte Nunoo tasker populære. De er super praktiske og kan bruges både til en tur til stranden og en tur i byen.

En smuk sommer top

Selvom man elsker smukke sommerkjoler, så kan man let ændre stilen en smule, men stadig holde den feminine stil. Dette kan gøre med en smuk og sommerlig top eller T-shirt og en smart nederdel. Disse styles kan man få i et hav af forskellige modeller. Det kan være en lang nederdel, en tube nederdel eller en måske en nederdel med mere volumen. Sæt nederdelen sammen med en enkel top eller en mere spraglende model.

Husk sommerjakken

Selvom sommer er lig med sol og varme, så bor vi i Danmark og derfor kan man ikke være garanteret for godt vejr. Derfor skal man huske en god sommerjakke. Det er let at finde en smart sommerjakke som stadig kan hjælpe med at holde varmen på de kølige dage eller de kølige sommeraftener. Lige som med så meget andet tøj, så kan sommerjakken findes i et hav af forskellige styles og farver.

Find lige det som du ønsker og det som passer lige netop til din stil.

Translate »